Szeretettel köszöntelek honlapomon!

 

Bemutatkozás

Néhány szóban szeretnék bemutatkozni! Bazsa (Sándor) Zsoltnak hívnak és egy kis Alföldi faluban lakom. Szüleim keresztények, így már gyermekkoromban hallottam az igazságot, de 18 éven keresztül kellett szüleimnek a megtérésemért imádkozni. Ez 1989-ben történt meg. Akkor egy baptista gyülekeztebe jártam, ma pedig egy frissen plántált missziós gyülekezetnek (Reménység Kapuja) vagyok a tagja feleségemmel együtt. Két gyermekünk van.

Indíttatás

Többször ütköztem már olyan problémába, hogy szerettem, vagy szerettünk volna valami különlegeset csinálni, de nem volt senkinek semmi jó ötlete. "Adjunk elő egy színdarabot! Jó, - hangzott a válsz - de mit? Tud valaki egy jó darabot?" És itt kezdődött az a kínos csend, amit már talán te is jól ismersz, mert talán voltál te is ilyen helyzetben.

2007 novemberében kaptam Istentől azt az indíttatást, hogy készítsek egy olyan honlapot, amelyen össze lehet gyűjteni és közzé adni minden olyan segédanyagot, amely valódi segítség lehet egy evangélizáció, egy keresztény rendezvény, egy ifióra, egy gyermek bibliaóra alkalmával. Ebből az indíttatásból lett a KESTÁR, a Keresztény Segédanyagok Kincsestára, ami a jelen pillanatban igencsak szegényes még, de ezen egyedül csak TE tudsz segíteni nekem.

 

Koncepció

Ahogy írtam is már, ez a honlap nem csak a megjelentetésre készült, hanem a gyűjtögetésre is. Csak akkor lesz teljes, ha segítesz nekem! Minden rajta levő anyag a tiéd, de ne feledd el, hogy csak azt találhatod meg rajta, amit már valaki közzé adott és van olyan, akinek pont arra lenne szüksége, ami a te tarsolyodban van. Ezért kérlek, add át azt, ami neked van, és vidd azt, amire szükséged van!

Kisebb fájlokat küldhetsz e-mailben, a nagyobbakat pedig töltsd fel a fenti gomb segítségével. Szívesen várok ötleteket is, amik gazdagíthatják ezt a honlapot, például javasolhatsz új kategóriát. A beküldött anyagok egy gyors megmérettetésre kerülnek, amikor is a mérleg másik serpenyőjében a Biblia van. Ezután kerül fel az adott kategória oldalára.

MINDEN ANYAG ÉRTÉK LEHET!

Ezt azért írtam nagybetűvel, mert nem szeretné, ha úgy gondolkodnál, hogy ami a te birtokodban van az túl elcsépelt, túl egyszerű (méltatlan a közreadásra), vagy épp túl rongyos. Lehet, hogy lesz akit ez arra indít, hogy továbbfejlessze, kidolgozza, vagy csak egyszerűen a régi kéziratot begépelje.

Mi az amit várok tőletek? Videó, hanganyag, képanyag, szöveges dokumentum, beszkennelt kézirat, Power Point bemutató, vagy egy link, amely egy ilyen weblapra mutat. Elküldheted e-mailben, feltöltheted, vagy ha olyan jellegű anyagod van, akkor akár postán is elküldheted a címemre és amint felhasználtam, visszaküldöm neked. Ha valamely anyagot részletesebben, igényesebben kidolgozol, azt küld vissza nekem, hogy azt is közzétehessem!

Szeretném, hogy a KESTÁR igazi kincsestár lenne minden egyes kincskereső számára!

Ha van saját honlapod, akkor kérlek segíts népszerűsíteni a KESTÁR-t valamelyik kép vagy banner megjelenítésével:

 

..........................................

....................................................................